Obiekty gastronomiczne

Utrzymanie wysokiego poziomu czystości i higieny jest wymogiem każdego lokalu gastronomicznego. Specjalnie dla branży gastronomicznej przygotowaliśmy kompleksową ofertę gruntownego czyszczenia, mycia i dezynfekcji powierzchni oraz urządzeń mających kontakt z żywnością.

Zajmujemy się myciem i dezynfekcją:

  • stołów i innych powierzchni mających kontakt z żywnością
  • urządzeń gastronomicznych np. frytownic, pieców, grilli
  • okapów gastronomicznych
  • kanałów olejowych
  • pomieszczeń sanitarnych dla gości i pracowników

Wykorzystując technologię parową z powodzeniem usuwamy plamy na powierzchniach płaskich, kamień, tłuste osady i inne, nietypowe zabrudzenia. Do dezynfekcji stosujemy bezpieczne preparaty dopuszczone do kontaktu z żywnością.

Dlaczego warto?
  • Kompleksowa obsługa
  • Elastyczne terminy
  • Bezpieczne środki
  • Dezynfekcja